Rss
Pošlji stran

Vibrator v seks shopu

Vibrator v seks shopu

Ste kdaj bili v seks shopu in ste iskali kaj posebenga? Morda zase ali pa za nekoga drugega? Na spletu ali v fizični trgovini? Zagotovo vsi vemo, kaj in čemu služi vibrator? Če smo menili, da gre za pripomoček, ki je uporaben le kopici samskih žensk, pa še to ne vsem ženskam, kajti nimajo vse rade tovrstnih pripomočkov, se motimo. Namreč, vibratorji so zelo pogosta spolna igrača tudi med popolnoma običajnimi pari.

Spolnih igračk je veliko in glede na to, kakšna oseba smo in kakšna spolnost se nam dopade, izbiramo tudi spolne igračke. Nekateri se navdušujejo nad morda resnično ektremnimi za naš okus, medtem, ko drugi izberejo le kakšne majhne dodatke in pripomočke, ki lahko bistveno vplivajo na izboljšanje spolnega užitka.

Da je spolnost zelo pomembna in skrbimo zanjo, nam sporoča tudi naše telo. Tudi naš um. Spolnost nas sprošča in nam zagotavlja odlične užitke, seveda pa mora biti prostovoljna. Tudi, če nimamo partnerja ali partnerke, seveda lahko to počnemo tudi s samimi seboj in nudimo te iste užitke sami sebi. Velikokrat bi kdo rekel, da morda to najbolje storimo tudi sami, saj se poznamo in počnemo točno tisto, kar nam najbolj prija. Drugi se s tem ne strinjajo, seveda pa nobeno mnenje ni nepravilno. Navsezadnje smo si ljudje različni in posledično imamo radi različne stvari. Vibrator pa lahko prinese veliko spolnih užitkov, v paru ali pa samostojno.

Če bi lahko izbirali med spolnimi igračkami, katero bi si vzeli? Ali pa več njih? Je med njimi tudi vibrator? Vsekakor, kajti že vrsto let obljublja in zagotavlja neverjetne užitke, saj spodbuja veliko točk, ki sprožajo neverjeten spolni užitek. Bistvo spolnosti torej ni samo reprodukcija ampak tudi sam užitek, saj smo ljudje spolna bitja in tako moramo poskrbeti za svojo spolnost, sami ali pa z drugo osebo, s pripomočki ali brez.