Rss
Pošlji stran

Osebna trenerstva

Kaj pomeni, če se odločimo za osebna trenerstva? To pomeni, da smo se odločili za telovadbo, pri kateri bomo imeli prisotnega osebnega trenerja, ki bo skrbel za to, da bodo naši cilji doseženi čim hitreje.

Zakaj se odločiti za osebno trenerstvo?

Odločiti se za osebno trenerstvo pomeni tudi sodelovati z osebnim trenerjem, kar pomeni, ko začnemo z vadbo je prav, da upoštevamo tudi njegove nasvete in navodila. Le tako bo delo potekalo nemoteno in bomo dosegli želene rezultate. Vsekakor je treba tudi vedeti, da osebno trenerstvo stane nekaj denarja več, kot če se odločimo za individualne ali vodene vadbe. Kar pa je seveda razumljivo, glede na to, da se nam osebni trener posveti v celoti in na podlagi naših potreb in ciljev določi program. Tako, da če želimo zanesljive rezultate na katere bomo ponosni in zaradi katerih bomo najverjetneje dvignili tudi lastno samozavest, je osebno trenerstvo prava izbira.

Kaj vse vključujejo osebna trenerstva?

Če imamo možnost, da se odločimo za treniranje s profesionalcem, ki se nam bo v celoti posvetil, bomo zagotovo dosegli največ. Namreč, osebna trenerstva ne vključujejo zgolj telovadbe, pač pa predhodno analizo. Torej, trener bo zagotovo zastavil določena vprašanja, na podlagi katerih bomo določili možne dosegljive cilje. Hkrati bo tudi opravil razne analize našega organizma, telesa, itd. Kaj vse bo osebno trenerstvo vključevalo, pa je odvisno tudi od paketa za katerega se odločimo, posledično tudi cenovno različno. In, če nekomu zaupamo določen znesek denarja, želimo tudi vidne rezultate. Ti se seveda ne morejo pokazati takoj, sja je za vse potreben čas, bodo pa zagotovo hitrejši s pomočjo osebnega trenerja, ki nam bo znal narekovati vse nadaljnje poteze, s pomočjo katerih bo naš in hkrati tudi njegov cilj z nami uresničen. Za to pa je seveda bistveno sodelovanje med nami in osebnim trenerjem, kar je prvi pogoj za uresničevanje želja.